Instal·la el plugin de Adobe Flash Player per visualitzar aquest Web sense problemes.
Get Adobe Flash player

Història

La Història de Papyrus,... va començar en un modest local de 80 metres quadrats. En l'actualitat, a causa de l'expansió del seu negoci, estan ubicats en una moderna nau d'una mica més de 400 metres quadrats, al Polígon Industrial Roquetas, a Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf, Barcelona.

En Indústries Gràfiques Papyrus compten amb una àmplia gamma de maquinària que abasta tot el procés productiu, des de la preimpressió fins l'acabat final del producte, el que fa que aquest procés sigui autosuficient, aconseguint d'aquesta manera agilitar els terminis de lliurament.

El procés productiu

Els nostres clients disposen d'uns serveis gràfics integrals, des del disseny i la preimpressió fins a la impressió i acabat final del producte.

L'eix de Papyrus està orientat tant a l'elaboració de fullets comercials, revistes i etiquetes, com a un ampli ventall de treballs en els que prima la qualitat, l'entrega a temps del producte finalitzat i a uns preus competitius.

Per aconseguir l'èxit en el sector gràfic actual, és necessari comptar amb un equip humà professional, tecnologia d'última generació i una bona gestió empresarial, que permetin aconseguir els reptes que ens hem marcat.

  • papyrus@papyrus.es
  • 93 893 97 57
  • 93 893 03 03
  • Av. de la Terrosa 2,
    Nau 2. Pol. Ind. Roquetes 2
    Vilanova i la Geltru
memta